Opnieuw Opweg

Agenda

Gouda – 19 augustus Scheidingsborrel, ontmoeting christen & gescheiden

Welkom bij de borrel op zondag 19 augustus 2018 van 16-19 uur.

In samenwerking met boekhandel Samma, wil Opnieuw Opweg een laagdrempelige ontmoeting organiseren voor christenen na een scheiding. Er is ruimte om mensen te ontmoeten, een stukje verdieping voor hen die hier in willen ontwikkelen. Neem je zelf iets te eten en drinken mee? Richtprijs voor een vrijwillige bijdrage in de onkosten €10 pp

Ik wil me aanmelden!

Dordrecht – 25 augustus Verdiepingsmiddag thema “Angst”

We kennen de teksten vast wel, liefde verdrijft alle angst. Maar hoe krijgen we nu vat op die liefde? In deze verdieping gaan we er met elkaar over doorpraten, worden er handvatten aangereikt die je praktisch in kunt zetten om angst aan te pakken zodat je het kunt handelen.

Voor info, klik hier.
Datum: zaterdag 25 augustus 13:30-17 uur, inloop v.a. 13:15 uur.
Locatie bekend na aanmelding. Kosten €25 pp.

Ik wil me aanmelden!

GOES – 29 augustus Ontmoetingsavond

Een avond (19:30 – 21:30) van ontmoeting, bemoediging en herkenning voor christenen die door een echtscheiding (zijn ge-) gaan. De plaats van samenkomst wordt tzt. nader aangegeven. 

Voor informatie en aanmelding: herstelnascheidingzeeland@gmail.com

Hilversum – 29 oktober Gespreksgroep jongvolwassenen van gescheiden ouders

Gespreksgroep jongvolwassenen (18-30 jaar) van gescheiden ouders
Voor support, delen & inspiratie bij het verwerken en leren leven met de gevolgen van een scheiding van ouders. Deelname kan helpend zijn om bindingsangst bij het aangaan van een relatie en de onzekerheid van het aangaan van duurzame relaties te overwinnen. Verslag en vervolg Gespreksgroep jongvolwassenen van gescheiden ouders
Kosten € 15 pp. Voor info klik hier

Ik wil me aanmelden!

Dordrecht – 12 november Verwerkingsgroep, vervolg op de cursus herstel na scheiding

Heb jij de verwerkingsgroep gevolgd, (9 dagdelen) en wil jij graag mee in de vervolg groep ervan?

  • Dan volgen er weer 9 maandag avonden eens per maand
  • Diverse thema’s (vervullende vriendschappen ontwikkelen, loyaliteiten, drempels wegnemen om een nieuwe duurzame relatie aan te kunnen gaan, positief een gedeeld ouderschap runnen, communicatie en conflicthantering) zullen een maand van te voren worden aangereikt waar je je op voorhand op voor kunt bereiden, waar we over door zullen praten in de groep.  Je mag zelf ook een top 3 aan te bespreken onderwerpen aandragen.
  • Tijd 19:30-21:30u
  • Kosten 9 avonden 225€ pp
Ik wil me aanmelden!